HVA KAN VI HJELPE DERE MED?

BESLAG

Vi produserer og leverer bygningsbeslag i alle materialer og farger, om det er dør- eller vindusbeslag, sløys, møne, vannbrett, altankassetter eller annet.
Her kommer vår flotte maskinpark til sin rett, og vi har stor kapasitet til en riktig pris.

TAK OG FASADE

Behov for utskifting av tak eller fasade? Vi leverer alle typer taktekking, fra skifer, takstein, shingel, platetak m.m. og fasadeutbedring med skive- eller båndtekking.

VEDLIKEHOLD

Vi utfører vedlikeholdsarbeid og mindre oppdrag innen tømrerfaget, som å bytte kledning, skifte vindu, vaske og male hus,  rengjøring og skifting av takrenner, m.m.

I tillegg utbedrer vi forsikringsskader utvendig og innvendig.

INDUSTRI

Til industrien leverer og monterer vi vindvegger, isolering, mantling, ventilasjonskanaler og tilbehør. I tillegg til alle typer blikkenslagertjenester tilpasset behov bransjen. 

TAKRENNER

Takrenner er et bygg sin utsmykking! Hos oss får du takrenner tilpasset din stil, ditt bygg og ditt behov.

Vi monterer takrenner og nedløp for deg! 

VERKSTED

På vårt eget verksted produserer vi produkter til store og mindre prosjekt på mål. Alt fra altankassetter, takhetter, pipebeslag, bygningsbeslag og spesialprodukter etter kundens ønsker.

PIPER OG REHABILITERING

Utfordringer med at pipen lekker eller har for dårlig trekk? 

Kontakt oss for sjekk av innvendig og utvendig utbedring av din pipe.

Også montering av nye piper og pipehetter

VENTILASJON

Godt inneklima er svært viktig for å unngå eller forverre allergiske sykdommer, utvikling av astma, allergi eller andre luftveisplager. Vi prosjekterer og leverer ventilasjonsløsninger til alle typer hus, hytte og bygg.

Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg!